Alternative la bradul de Craciun traditional (II)

Asa cum v-am promis, astazi o sa discutam, in continuare, despre alternativele creative pe care le putem avea la obisnitul brad de Craciun.

 

Bradul din sarma
Un brad minimalist, insa rafinat si de efect. Partea buna este ca sarma vine deja rulata circular, astfel ca tot ce trebuie sa faci este sa o modelezi putin si sa adaugi ornamentele.

7

 

Bradul facut din carti
Cred ca fiecare dintre noi are clasica biblioteca plina de carti acasa. Noi va propunem sa le alegeti pe cele mai colorate si sa le transformati intr-un brad de Craciun care va fi usor de strans la final de sezon.

8

 

Bradul palet
Paletii reprezinta unele dintre cele mai versatile piese realizate din lemn. De la masute de cafea, scaune, sezlonguri, canapele, noptiere, pana la mobilier de gradina si terasa sau chiar decoratiuni, paletii pot fi utilizati in cele mai diverse si utile moduri. Chiar si pe post de brad de Craciun. Picteaza un bradut pe un palet, adauga instalatia si ornamentele si gata cu stresul acelor de brad imprastiate prin toata camera.

9a9b

 

Bradul din baloane
Un brad care sigur va fi adorat de cei mici, cel realizat din baloane va fi atractia principala pentru toate varstele. Poti opta pentru baloane albe, in cazul in care doreste ceva simplu si elegant, dar si pentru baloane colorate, care vor insufleti orice incapere.

10

 

Bradul din sticky notes
O idee foarte buna si practica, bradul realizat din sticky notes iti ofera ocazia de a lasa mesaje frumoase de sarbatori, dar si de a-ti exersa spiritul artistic cu desene micute. Ii poti invita chiar si pe cei mici sa te ajute. Noi garantam ca va fi distractiv cand il realizezi si usor de strans la final.

11

 

Bradul din ata sau din instalatie de lumini
Acest tip pe brad este, poate, cel mai simplu de pana acum. Ai nevoie fie de ata si cateva ornamente, fie doar de o instalatie de lumini. Restul tine doar de imaginatia ta.

12a     12b

 

Bradul din cravate
Ultimele doua tipuri de brad le-am rezervat domnilor, intrucat suntem convinsi ca ii vor bucura. Este vorba in primul rand de bradul realizat din cravate. Nu este obligatoriu sa fie atat de mare, insa daca ai o colectie impresionanta de cravate si doresti sa-ti spersonala. urprinzi familia si prietenii, aceasta este o modalitate perfecta de a-ti pune amprenta.

13

 

Bradul din sticle de bere
Ultima varianta propusa de noi este cea a bradului realizat din sticle. Am observat ca in ultimii ani acest tip de brad a dobandit o popularitate destul de mare. Bineinteles, se pot folosi sticle de vin sau de sampanie, nu doar de bere, insa impactul este mai mare daca utilizati sticle verzi.

14

 

Care este alternativa voastra de brac preferata?

Speram ca v-au placut propunerile noastre si nu uitati ca imaginatia nu are limite!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *