12 Metode creative de a folosi tevile PVC (II)

Asa cum va promiteam in prima parte a articolului (aici), astazi revenim cu restul de 7 idei creative de a folosi tevile PVC.

6. Rama pentru oglinda

O alta idee de a folosi tevile de PVC in decorarea casei o reprezinta aceste rame realizate din tuburi foarte mici, lipite intre ele. Partea buna este ca le puteti vopsi in orice culoare si le puteti da aproape orice forma doriti pentru a se intregra perfect in apartamentul dumneavoastra.

6

 

7. Suport de rufe

In cazul in care v-ati confruntat vreodatata cu suporturi de rufe care se deformeaza cand intindeti prosoape sau lenjerie de pat mai grea, o alternativa foarte buna este acest suport realizat din PVC, care este si foarte rezistent si pe care il puteti realiza la ce dimensiune doriti.

7

 

Rafturi pentru baie

O modalitate usoara pentru a depozita prosoapele curate, hartia igienica si alte lucruri marunte care pot ocupa spatiu intr-o baie.

8

 

9. Organizator pentru sertar

De multe ori, sertarele cu lenjerie, sosete, esarfe sau cravate sunt cel mai greu loc de organizat. De aceea, noi va propunem mici tuburi de PVC, perfecte pentru orice tip de sertar.

9

 

10. Suport de laptop

Puteti scapa usor de supraincalzirea laptopului cu ajutorul unui suport din PVC pe care il puteti face cu usurinta singur si care ii va permite laptopului dumneavoastra sa aiba parte de o aerisire corespunzatoare.

10

 

11. Scaun pentru cei mici

In cazul in care doriti sa le faceti un cadou frumos celor mici, le puteti asambla scaunele potrivite varstei lor. Nu-l mai vor cei mici? Foarte bine, il puteti lua la pescuit.

11

 

 Suport individual pentru periuta de dinti

Uneori, devine enervant cand se aglomereaza suportul pentru periutele si pasta de dinti, mai ales ca exista riscul ca atunci cand iti iei periuta din suport, sa mai trantesti vreo doua pe jos. Noi va propunem suporturi individuale, pe care le puteti personaliza dupa preferinte si care arata si foarte bine.

12

 

Speram ca v-au placut ideile noastre si ca ne veti trimite fotografii cu rezultatele, atunci cand le veti pune in aplicare!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *